Η Εταιρεία

Με πολύχρονη εμπειρία και καταξιωμένους πελάτες

Η Εταιρεία Ενέργεια Κρήτης ΑΕΒΕ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2006 για να καλύψει το χώρο

 • Της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, όπου διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων και λύσεων που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις κατασκευαστών, επαγγελματιών και βιομηχανιών (υλικά διανομής, βιομηχανικό υλικό, υλικά πεπιεσμένου αέρα και ηλεκτρονικό υλικό).
 • Του σχεδιασμού και κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων χαμηλής τάσης, πίνακες διανομής χαμηλής τάσης (επίτοιχοι-επιδαπέδιοι), πίνακες ελέγχου απλών και σύνθετων βιομηχανικών εφαρμογών, πίνακες ισχύος, πίνακες αυτοματισμού και πίνακες Υ/Δ., πίνακες φωτοβολταϊκών σταθμών.
 • Της κατασκευής και συντήρησης υποσταθμών Μέσης Τάσης, Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυάται υψηλής ποιότητας κατασκευές και υπηρεσίες, στοχεύοντας στην σωστή σχέση ποιότητας-τιμής και εξυπηρέτησης του πελάτη.

Το 2007, η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ολοκλήρωσε την ανέγερση σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου συνολικής έκτασης 1400 m2 όπου και εδρεύει.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της μέσα από την οργάνωση και την λειτουργία της επιχείρησης σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 45001:2018, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, και διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας από ανεξάρτητο φορέα TUV AUSTRIA ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα, σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό.

Η εταιρία, είναι εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος του οίκου SCHNEIDER ELECTRIC ΑΕ και για την κατασκευή των πινάκων της είναι εξουσιοδοτημένη κατασκευάστρια πινάκων Prisma Plus (Prisma Partner) και διαθέτει αντίστοιχο πιστοποιητικό PRISMA από την SCHNEIDER ELECTRIC.

Πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης της επιχείρησης ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΒΕ είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που να εξυπηρετούν τις ανάγκες και να ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Energeia Kritis Facilities
Energeia Kritis About us

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ Για να μας προτιμήσετε

Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος του οίκου SCHNEIDER ELECTRIC ΑΕ, για την κατασκευή των πινάκων της είναι εξουσιοδοτημένη κατασκευάστρια πινάκων Prisma Plus (Prisma Partner) και διαθέτει αντίστοιχο πιστοποιητικό από την SCHNEIDER ELECTRIC.

Περισσότερα
 • Πιστοποιητικά

  Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά TUV AUSTRIA ISO 45001:2018, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015 και πιστοποιητικό SCHNEIDER ELECTRIC PRISMA.

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Οι ηλεκτρικοί πίνακες κατασκευάζονται κατά τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά πρότυπα και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ

  Με προτάσεις από τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους, φροντίζουμε να έχουμε στη διάθεσή μας όλο το φάσμα του απαιτούμενου υλικού ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ανά πάσα στιγμή σε κάθε ζήτηση, επείγουσα ή μη, της βιομηχανικής αγοράς.

 • Τεχνική Υποστήριξη

  Προσφέρεται από εξειδικευμένο προσωπικό τεχνική υποστήριξη on site σε Πίνακες Διανομής/Μέσης Τάσης και Αυτοματισμού.

Υπηρεσίες με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση.

Υλοποιημένα Έργα

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2006 για να καλύψει το χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, του σχεδιασμού και κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων χαμηλής τάσης και της κατασκευής και συντήρησης υποσταθμών μέσης τάσης.

Βρείτε μας στο

Β.Ι.Π.Ε. Ηρακλείου, οδός Τ, 714 09, Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 301604
sales@energiakritis.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 – 17:00

Επικοινωνήστε μαζί μας